screenshot
Volledig scherm
© screenshot

"Stop de fles nooit in de diepvries en maak de glazen niet té proper": het perfecte glas cava drink je zo

Hopelijk staan de bubbels al klaar, want binnenkort mag er rijkelijk geschonken en gedronken worden. En met de tips van Belgisch ambassadeur van het huis Piper-Heidsieck, François Coens, schenk je ongetwijfeld nu al het meest perfecte glas champagne van 2018 uit. Proost!

10 reacties

  • maike van gool

    6 jaar geleden
    lekker!! ik heb cava koud staan-goede tip voor drinkglazen--heb graag veel bubbels--Nicole brengt Cava mee en champagne--wordt leuk met 3 alleenstaande-eenzame--(heb er twee uitgenodigd)voor iedereen een Gelukkig Nieuwjaar-2018-maike-nicole,john-floorke-twinkel en pruts
  • Jo Cestre

    6 jaar geleden
    Cava?.. Daar poets ik mijn tanden nog ni mee.. zonen bucht..
  • Patrick Stefens

    6 jaar geleden
    De fles afsluiten met dure stoppen! Gebruik een koffie lepeltje dat je in de geopende fles hangt, en zelfs de dag erna bruist de cava/champagne nog als de Beste!
  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    cava is champagne, die niet uit de champagnestreek komt, je betaalt zoveel geld voor de naam alleen.... meestal vind ik cava lekkerder, en ik drink het bij voorkeur ook bij het eten... een goeie brut kost ongeveer 9 euro per fles.
  • JOHAN JV

    6 jaar geleden
    Moët et Chanson is nu wel een van de meest overroepen Champagnes .....haal eens een cava voor de helft van de prijs van de mediacampagne en je krijgt een veel betere smaak .....maar inderdaad ....je zal veel minder uit de hoogte kunnen doen tegen uw gezelschap .